Alle collectiesOndersteuning Marketing
Beheer het drukke zomerseizoen in uw salon met Salonkee
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze zomer gaat Salonkee u helpen om alles goed te organiseren, of het nu om het lanceren van seizoenscampagnes gaat of het beheren van personeelsverlof.

☀️ Zomermarketingcampagnes

De zomer is een drukke tijd met reizen, bruiloften en andere feesten. Herinner uw klanten eraan om naar uw salon te komen om er bij elke gelegenheid goed uit te zien.

Salonkee marketingtools die u kunt gebruiken:

🏷️ ️Acties aanmaken: bied speciale zomerkortingen aan.

✨ Abonnementen samenstellen: introduceer seizoenspakketten.

🎁 Promoot cadeaubonnen: moedig het geven van cadeaus aan.

✉️ Campagnes aanmaken: verstuur e-mails of SMS nieuwsbrieven.

💡 Vergeet niet om sociale media te gebruiken! Deel uw zomeraanbiedingen op Instagram en Facebook om meer klanten aan te trekken.

📅 Personeelsverlof beheren

Zorg dat uw team zijn welverdiende vakantie krijgt, zonder dat dit uw bedrijf ontwricht.

Stappen om in de kalender tijd te blokkeren voor personeelsverlof:

1. Log in op uw Salonkee Pro-account.

2. Ga naar “Kalender.”

3. Selecteer de eerste vakantiedag van uw medewerker op de Salonkee-kalender. Dubbelklik op de kalender alsof u een afspraak maakt.

4. Navigeer naar het tabblad "Blokkeer tijd"

5. Selecteer bij "Reden" onder "Afwezig", "Vakantie"

6. Verander eventueel de periodetitel

7. Pas de verlofdagen aan:

1. Eerste vakantiedag: klik bij datum op "Volledige dag", indien van toepassing.

2. Laatste vakantiedag: selecteer bij Frequentie "vanaf deze dag en elke volgende dag" om de laatste vakantiedag van uw werknemer aan te geven.

3. U kunt ook afzonderlijke dagen aangegeven, door "Voor individuele dagen” te selecteren.

8. Klik op "Blokkeer tijd" om op te slaan.

✉️ Informeer klanten over het verlof van uw werknemer

Als er personeelsleden vakantie nemen, informeer uw klanten dan wie hen zal vervangen. Gebruik de e-mailtool van Salonkee voor snelle updates.

🖊 Werk uw Salonkee-pagina bij

Houd uw klanten op de hoogte door uw Salonkee-pagina bij te werken. Voeg details toe over de vakanties van uw personeel, sluitingsdata van de salon of acties.

Stappen om te updaten:

1. Log in op uw Salonkee Pro-account.

2. Klik op "Mijn salon"

3. Klik in het menu links, in het gedeelte "Website wijzigingen” op "Salon informatie"

4. Navigeer naar “Bericht op maat - deze zal zichtbaar zijn op uw publieke pagina" (pas de inhoud aan om vakanties, sluitingsdata of seizoensacties toe te voegen).

5. Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan!

Regelmatige updates helpen om klantverwachtingen bij te stellen en het reilen en zeilen tijdens de zomermaanden soepel te laten verlopen.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons supportteam via de chat op Salonkee Pro.