Digitale Agenda
Hoe definieer en gebruik je het prikklok voor medewerkers met Salonkee?
Hoe definieer en gebruik je het prikklok voor medewerkers met Salonkee?

Traceer en analyseer de werktijden in detail met het Salonkee prikklok.

Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vereiste

Houd er rekening mee dat de functies rond onze digitale kassa en de producten alleen beschikbaar zijn met het "Business" pakket. In geval van interesse, als deze functionaliteiten niet actief zijn in uw profiel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en profiteer van 14 dagen om ze te testen zonder enige bijkomende verbintenis! 😀

Met de Inklok-functie kunt u de tijd die u op de salon wordt doorgebracht voor elk van uw medewerkers tot in detail opvolgen. Het geheel is eenvoudig te gebruiken en wordt gepresenteerd in de vorm van een tabel die u kunt volgen.

Procedure - Definieer de toegangscodes voor elke werknemer

Om het prikklok te gebruiken, moet u beginnen met het bepalen van de verschillende codes voor elk van uw medewerkers.

Om dit te doen, kan het niet eenvoudiger:

• Begin met te klikken op "Mijn Salon";

• Ga dan naar het submenu "Werknemers";

• Open het bestand van de medewerker door op zijn naam te klikken;

• Ga nu naar het tabblad "Toegangsbeheer";

• Aan de rechterkant van deze pagina kunt u nu het prikklok voor deze medewerker activeren;

• Hier kunt u ook de 4-cijferige pincode bepalen (dit is de code die de medewerker moet invoeren bij het inklokken).

• Voltooi deze eerste stap af door te klikken op "Bevestigen" rechtsonder in het venster.

Herhaal deze handeling voor elk van uw medewerkers en breng elk van hen op de hoogte van hun 4-cijferige pincode die ze moeten onthouden.

Procedure - Gebruik van het puntensysteem

Na het definiëren van de verschillende pincodes voor elke werknemer, zullen zij in staat zijn om zich in en uit te checken in de salon.

Dit alles gebeurt door eenvoudigweg op de timer linksboven in de kalender te klikken en de 4-cijferige pincode in te voeren.

Zodra de medewerker is ingeklokt, wordt de kleine rode stip naast zijn foto groen en begint het systeem met het registreren van de tijd.

Wanneer de werknemer vertrekt (aan het einde van de dag of voor een pauze), moet hij opnieuw op dezelfde timer klikken en zijn code opnieuw invoeren. De groene stip wordt dan rood en de medewerker wordt weergegeven als niet meer in de salon te zijn.

Procedure - Controle van de werktijd per werknemer

Om de werktijd in detail op te volgen, gaat u naar "Statistieken", vervolgens onder "Werknemer" en klikt u op "Opvolging tijdsduur", wat een rapport weergeeft.

Definieer eerst in de rechterbovenhoek de maand die u wilt analyseren. Het systeem toont dan het aantal gewerkte uren per dag en per werknemer.

Houd er rekening mee dat de eerste regel u het totaal voor de huidige maand aantoont.

In de eerste kolom ziet u ook het totaal aantal uren per dag (som van alle medewerkers).

De andere kolommen geven dan in detail het aantal gewerkte uren per dag per werknemer weer.

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail via contact@salonkee.nl (Nederland) of contact@salonkee.be (België). De eenvoudigste manier om met ons contact op te nemen is via de chat die u lanceert: