Statistieken & Boekhouding
Waar de cijfers/prestaties per werknemer bij Salonkee terugvinden?
Waar de cijfers/prestaties per werknemer bij Salonkee terugvinden?
Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vereiste

Houd er rekening mee dat de functionaliteiten rond onze digitale kassa en de rapporten van de medewerkers alleen beschikbaar zijn met het "Plus"- of "Business"-pakket. In geval van interesse, als deze functionaliteiten niet actief zijn in uw profiel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😀

Procedure

Bij Salonkee zijn er twee aparte rapporten die u kunt gebruiken om de prestaties van uw medewerkers te analyseren.

1 - Cijfer per werknemer

In dit rapport worden de prestaties in algemene termen behandeld, zonder dat er al te veel in detail wordt getreden. Het is het document om te exporteren als u enkel de hoofdlijnen wilt analyseren en deze wilt vergelijken met andere medewerkers over verschillende periodes.

Om het te vinden en te exporteren, volgt hier de uitleg:

• Het rapport is toegankelijk via "Statistieken";

• Klik vervolgens in de groep medewerkers op "Omzet per medewerker":

1. Begin met het definiëren van de periode waarin u de cijfers wilt weten (dit kan een dag, een week, een maand of een andere periode zijn om te definiëren zoals u wenst);

2. De eerste grafiek geeft vervolgens de verdeling van de prestaties in termen van dienst per medewerker;

3. De tweede grafiek geeft u de verdeling van de prestaties in termen van productverkoop per werknemer;

4. Het geheel is aanpasbaar door rekening te houden met de BTW of door de cijfers exclusief BTW te analyseren (klik op het ene of het andere om te wijzigen);

5. De tabel hieronder geeft u de gedetailleerde cijfers (altijd over de hierboven gedefinieerde periode);

6. U kunt ook alles in PDF of Excel-formaat exporteren door simpelweg op deze knop te klikken.

2 - Samenvatting medewerker

Dit tweede rapport toont u de prestaties van elk van uw medewerkers in veel meer detail dan het eerste. Als u verder wilt gaan in uw analyse, dan is dit rapport iets voor u.

Om het terug te vinden en te exporteren, vindt u hier de uitleg:

• Net zoals voor het eerste rapport vindt u het in "Statistieken" en vervolgens moet u klikken op "Medewerker prestaties":

1. Zoals bij het eerste rapport, begin met het definiëren van de periode die u wilt analyseren;

2. Selecteer de medewerker die u wilt analyseren (in tegenstelling tot het eerste rapport, geeft dit rapport u de informatie per medewerker en niet de informatie als een geheel);

3. Het is een rapport dat ook kan worden geëxporteerd in PDF- of Excel-formaat indien u het wilt afdrukken of per e-mail wilt verzenden;

4. Vind hier alle cijfers rond de omzet (diensten / verkochte producten) - Allemaal per geslacht, vergeleken met het gemiddelde van de salon, etc.).

5. In dit deel worden de cijfers gegroepeerd in termen van aantal tickets;

6. Hier vindt u de categorieën van diensten die het meest door deze medewerker zijn gerealiseerd;

7. Tot slot vindt u in dit laatste deel de merken van producten die het meest verkocht worden door de geselecteerde medewerker.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hieronder vindt u de video die u toont waar u de twee rapporten in kwestie kunt terug vinden:

Merk op dat deze informatie natuurlijk "verborgen" kan worden voor medewerkers. Ga naar "Mijn salon" in "Toegankelijkheidsinstellingen" en sluit het hangslot voor de groep "Statistieken".

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail op contact@salonkee.com. De eenvoudigste manier is om contact met ons op te nemen via de chat die u gemakkelijk zelf opent: