Algemene ondersteuning
Hoe gebruik ik groepslessen op Salonkee?

Leer hoe je eenvoudig groepslessen kunt maken, plannen en beheren met onze nieuwste functie

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben een groepslessen functie ontwikkeld waarmee u naadloos sessies voor meerdere deelnemers kunt beheren. Perfect voor een verscheidenheid aan evenementen, van trainingen tot make-up of haarcursussen tot fitnesslessen, deze toevoeging is gericht op het verbeteren van de capaciteit van uw salon om meer klanten met meer gemak te bedienen. Ervaar het gemak van uitgebreide diensten met Salonkee.

1. Maak een nieuwe groepsles aan

• Log in op uw Salonkee Pro account en ga naar uw 'Mijn Salon' instellingen.

• Kies onder Diensten voor 'Nieuwe groepsles toevoegen'.

• Voer de details van uw les in, zoals naam, duur en capaciteit.

2. Plan uw groepsles

• Zodra uw groepsles is aangemaakt, gaat u naar uw agenda.

• Kies de data en tijden waarop u de sessie wilt laten plaatsvinden.

• Selecteer het tabblad 'groepsles' en voer de details van de sessie in.

• Vergeet niet uw instellingen op te slaan voordat u het menu verlaat.

3. Beheer van de aanwezigheid in de klas

Klanten toevoegen:

• Open de gewenste groepsles vanuit uw agenda.

• Gebruik de zoekfunctie om snel klanten te vinden en toe te voegen.

Klanten verwijderen:

• Klik op het 'prullenbak'-icoon naast de naam van een klant om deze uit de sessie te verwijderen.

4. Betalingen afhandelen

Wanneer het tijd is om te betalen, hoeft u alleen maar:

• Klik op de knop 'Kassa' naast de relevante klant

• Verwerk de betaling voor elke klant zoals u normaal zou doen.

• Zodra er betaald is, wordt de status naast de naam van de klant bijgewerkt naar 'Betaald'.

Groepslessen zijn een fantastische manier om het aanbod van uw salon te optimaliseren en uw klanten collectieve ervaringen te bieden.

Als u vragen heeft of hulp nodig heeft met de functie voor groepslessen, neem dan contact op met ons Customer Support Team. Wij verwelkomen uw feedback op deze functie en beantwoorden graag eventuele vragen die u heeft.