Hoe kan ik de geschiedenis van wijzigingen met Salonkee volgen?
Hoe kan ik de geschiedenis van wijzigingen met Salonkee volgen?

Elke wijziging in de agenda (creatie, wijziging, verwijdering, enz.) kan in detail worden opgevolgd met behulp van een rapport!

Lee Gagliardi avatar
Geschreven door Lee Gagliardi
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vooraf

U kunt deze functie, indien gewenst, activeren en deactiveren door de volgende stappen te volgen:

• Ga naar "Mijn salon";

• Vervolgens naar "Algemeen";

• Activeer of deactiveer gewoon het vakje bij "Opslaan van wijzigingen (geschiedenis) inschakelen".

• Na het activeren kunt u ook beslissen hoe lang u de wijzigingshistorie in uw systeem wilt bewaren (1 jaar, 3 maanden of 1 maand) - na die tijd zal het systeem de wijzigingen automatisch verwijderen.

Procedure

Volg deze stappen om toegang te krijgen tot het rapport met de wijzigingsgeschiedenis:

• Ga naar "Statistieken";

• Dan links onderaan de pagina in "Logboeken geschiedenis";

Hier kunt u elke creatie, wijziging en verwijdering volgen die in uw agenda plaatsvindt.

Indien u meer wilt weten over een actie, hoeft u er alleen maar op te klikken om de details te openen:

Aan de linkerkant ziet u alle acties die met dezelfde afspraak te maken hebben. Door op elke actie te klikken, zal het systeem u precies tonen welke wijzigingen werden aangebracht.

Indien u op zoek bent naar een specifieke actie, aarzel dan niet om de "Filter"-functie rechtsboven op uw scherm te gebruiken:

U kunt dan zoeken naar een actie per categorie (creatie, wijziging of verwijdering) of zoeken naar de actie die gekoppeld is aan een specifieke klant.

Heel belangrijk: Merk op dat indien u ook wilt weten WELKE van uw werknemers de actie heeft uitgevoerd, u het "Business"-pakket moet hebben met de "Geavanceerd toegangsbeheer" functie. Met deze functie kunt u de acties van uw werknemers identificeren (meer details hier: https://intercom.help/salonkee/nl/articles/5099074-comment-activer-et-definir-la-gestion-des-acces-par-collaborateur)

Om de geschiedenis te verwijderen, klikt u op de drie kleine puntjes linksboven:

Merk tenslotte op dat deze acties ook rechtstreeks vanuit uw agenda zichtbaar zijn. Inderdaad, u hoeft alleen maar de afspraak in kwestie te openen, te klikken op de kleine puntjes linksboven in het venster en vervolgens op "Logboeken geschiedenis":

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail via contact@salonkee.nl (Nederland) of contact@salonkee.be (België). De eenvoudigste manier om met ons contact op te nemen is via de chat die u lanceert: