Hoe producten aanvullen / verwijderen (zonder scanner) met Salonkee?
Hoe producten aanvullen / verwijderen (zonder scanner) met Salonkee?
Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U ontvangt een nieuwe bestelling en wilt deze toevoegen aan de voorraad? Een product wordt intern gebruikt en u wilt het uit de voorraad nemen? U wilt gewoon de voorraad van uw producten aanpassen? Dit artikel legt u uit hoe dat moet.

Houd er rekening mee dat de functies rond onze digitale kassa en de producten alleen beschikbaar zijn met het "Plus" of "Business" pakket. In geval van interesse, als deze functionaliteiten niet actief zijn in uw profiel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😀

Inleiding

Om de voorraad aan te passen zodra een bestelling is ontvangen, nodigen wij u uit om het artikel "Hoe producten toevoegen of verwijderen vanuit de Salonkee agenda?" te lezen, waarin in detail wordt uitgelegd hoe u de voorraad zo efficiënt mogelijk kunt aanpassen met Salonkee:

Als u een scanner gebruikt en geen gebruik maakt van de "Bestellingen"-functie, is er nog een ander artikel dat wij u aanraden om te lezen, omdat het een snellere methode is dan de methode die in dit artikel wordt uitgelegd: "Hoe de functie "Bestellingen" gebruiken om product bestellingen voor te bereiden en te ontvangen met Salonkee?" :

Zo niet, indien u geen gebruik maakt van de functie Bestellingen en u geen scanner in uw etablissement heeft, zal dit artikel u uitleggen hoe u een voorraad van één of meerdere producten kunt aanpassen.

Procedure - De voorraad van één of meerdere producten aanpassen zonder de scanner te gebruiken

Een product dat intern wordt gebruikt, of waarvoor net een nieuwe bestelling is binnengekomen of een andere reden om de voorraad te verhogen of verlagen (elke reden die de verkoop van het product BEHALVE dat het de voorraad automatisch aanpast), moet de volgende procedure worden toegepast :

• Ga naar "Producten";

• Vervolgens naar "Productenlijst";

• U bevindt zich nu op de pagina die al uw producten samenvat;

• Zoek dan het product met behulp van de "filter"-functie in de rechterbovenhoek van dit venster;

Herinnering : Met de filter functie hoeft u alleen maar een deel van de naam te schrijven en op "Bevestigen" te klikken om alle producten te vinden die dit deel op hun naam hebben staan. Op deze manier kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt.

• Zodra het product is gevonden, opent u het door aan de rechterkant op de knop "Bewerken" te klikken (het kleine oranje vierkantje);

• De producten fiche wordt geopend en het is op deze plaats dat u de voorraad kunt aanpassen door op "+" te klikken om deze te verhogen of door op "-" te klikken om deze te verlagen (zorg ervoor dat de knop "Voorraadbeheer activeren" wel degelijk geactiveerd is):

• Door op de "+" of de "-" te klikken, vraagt het systeem u opnieuw naar de details van de voorraadverhoging of -verlaging. Vul gewoon "Toevoegen" of "Verwijderen" in om de bewerking af te ronden.

Hieronder een video die u het voorbeeld toont van een vermindering in de stock doordat het product intern werd gebruikt:

Herinnering : Aarzel niet om de "Historie"-functie op het productblad te gebruiken om gedetailleerde wijzigingen aan het product in kwestie bij te houden. Elke verkoop, elke verhoging, verlaging, alles zit er in! (zie onderstaande afbeelding).

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw Salonkee-contact of stuur ons een e-mail op contact@salonkee.com. De eenvoudigste manier is om contact met ons op te nemen via de chat die u gemakkelijk opent: