🎉 Salonkee Nieuws - juni 2020 🎉

Vind alle nieuwe functies van de update van juni 2020!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

😍 NIEUW ONTWERP

Zoals u misschien al gemerkt heeft, hebben we veel ontwerpwijzigingen doorgevoerd om Salonkee nog:

• Sneller;

• Dynamischer;

• en Moderner te maken!

In bijlage zijn enkele schermafbeeldingen opgenomen die de belangrijkste ontwerpwijzigingen aangeven:

Nieuwe kleuren: moderner en harmonieuzer!

U kunt nu ook alle functies rond uw producten direct in uw menubalk terug vinden (hiervoor is de Salonkee “Plus” Module - kassa – echter wel nodig):

Op het niveau van Klanten & Producten hoeft u niet op het pictogram “bewerken” te drukken om wijzigingen aan te brengen. U hoeft nu enkel op de klant of het product te klikken om het bestand te openen.

U kunt nu ook het totale aantal klanten meteen op titelniveau terug vinden in het menu “Klanten”:

🤤 NIEUWE FEITEN

Met het nieuwe ontwerp heeft ons team van ontwikkelaars nieuwe functies gecreëerd met maar één doel voor ogen: u tijd besparen!

• Nieuw rapport: ontdek hoeveel nieuwe klanten u heeft gewonnen in een bepaalde periode! U vindt dit nieuwe rapport onder “Statistieken”, in de rubriek “Klanten”, “Nieuwe klanten”.

Veel plezier in het ontdekken van deze nieuwe functies!

Als u vragen heeft, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail op contact@salonkee.com. De makkelijkste manier om met ons in contact te komen is via een chat die je lanceert in :

• Door te klikken op uw profiel rechtsboven in uw venster;

• Klik dan op “Ik heb hulp nodig”;

• Klik tenslotte op “Stuur ons een bericht”.

Zo komt u meteen in contact met ons supportteam dat probeert zo reactief mogelijk te zijn!

Wij danken u voor uw vertrouwen, loyaliteit en we kijken ernaar uit om u snel terug te horen/zien 😀