Hoe verschillende onderdelen/menu's beschermen van de Salonkee-tool met het Administrator wachtwoord?
Hoe verschillende onderdelen/menu's beschermen van de Salonkee-tool met het Administrator wachtwoord?
Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Procedure

Ter herinnering, bij Salonkee zal de salon 2 verschillende wachtwoorden hebben: het beheerderswachtwoord (gereserveerd voor de Manager) en het werknemerswachtwoord (voor de salon en zijn medewerkers).

Met het beheerderswachtwoord kunt u bepalen welke gebieden de persoon die ingelogd is met het werknemerswachtwoord kan bezoeken zonder dat het beheerderswachtwoord gevraagd zal worden.

Om deze plaatsen te bepalen, doet u het volgende:

• Ga naar "Mijn salon";

• Aan de linkerkant beneden, klikt u vervolgens op het submenu "Toegankelijkheidsinstellingen";

• Merk op dat op deze plaats u ook de wachtwoorden kunt wijzigen;

• Het is in het tweede gedeelte verder naar beneden dat u categorieën/menu's zult kunnen openen of sluiten voor werknemers;

• Begin met het klikken op het edit-icoon (oranje vierkantje rechtsboven);

• Open of sluit vervolgens de hangslotjes (door erop te klikken) om de toegang voor werknemers te openen of sluiten;

• Indien u wenst het te sluiten (rood hangslot), zal in dit geval wanneer de werknemer ingelogd is met het werknemerswachtwoord, een wachtwoord gevraagd worden wanneer hij op het menu in kwestie klikt (beheerderswachtwoord);

• Enkel en alleen met het beheerderswachtwoord, kan de persoon die ingelogd is met het werknemerswachtwoord, toegang krijgen tot deze menu's.

Hieronder vindt u een video die u de procedure toont :

Houd er rekening mee dat u kan weten of u ingelogd bent met het beheerderswachtwoord, wanneer de menubalk in het kleur grijs wordt weergegeven (deze is wit indien u met het werknemerswachtwoord ingelogd bent) en wanneer onder de salon naam 'Admin' staat.

Zorg ervoor dat u ingelogd bent met het werknemerswachtwoord in de salon.

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail op contact@salonkee.com. De eenvoudigste manier is om contact met ons op te nemen via de chat die u zelf gemakkelijk opent: