Hoe een werknemer (de)activeren voor de online reservaties met Salonkee?
Hoe een werknemer (de)activeren voor de online reservaties met Salonkee?
Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Procedure

U beschikt over een medewerker waarvoor u wenst de online boekingen niet te activeren, hier is hoe u dit kunt doen:

• Open "Mijn salon";

• Klik vervolgens op "Werknemers";

• Open de fiche van de werknemer in kwestie door te klikken op het edit-icoon rechts (oranje vierkantje);

• Vervolgens opent u het tabblad "Online boekbaar & diensten";

• Indien u niet wilt dat deze werknemer voor online reservaties geselecteerd kan worden, moet u het vakje "Kan online reservaties ontvangen" uitvinken.

In het overzicht van de werknemer betekent de ✅ in de kolom "Online boekbaar" dat de werknemer online te boeken is, zo niet wordt de ✅ en vervangen door ❌.

Hier vindt u de procedure getoond in een video:

U kunt ook de werknemer deactiveren op het niveau van de diensten.

Voor deze tweede methode moet u er zeker van zijn dat voor elke dienst die online te boeken is, de werknemer in kwestie nooit geselecteerd is op het niveau van de diensten fiche:

In dit voorbeeld zijn Gill en Muriel niet online te boeken voor deze dienst.

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail op contact@salonkee.com. De eenvoudigste manier is om contact met ons op te nemen via de chat die u zelf gemakkelijk opent: