Salonkee Nieuws
Nieuwe functie beschikbaar: Verhoog uw fooien met uw Salonkee terminal!
Nieuwe functie beschikbaar: Verhoog uw fooien met uw Salonkee terminal!

Uw klanten kunnen nu een fooi achterlaten vanaf de betaalterminal!

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

❗ Deze optie is beschikbaar in het Payments-pakket met de Salonkee-
betaalterminal. Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op
te nemen voor meer informatie (BE: ​csm@salonkee.be; NL: csm@salonkee.nl).

Het is nu mogelijk voor uw klanten om een fooi achter te laten voor uw
werknemers rechtstreeks op de Salonkee-betaalterminal. In dit artikel
laten we u zien hoe u deze optie kunt activeren.

• Connecteer u aan uw Salonkee Pro account

• Klik op Mijn salon

• Ga naar Instellingen > Algemeen.

• Klik op Bewerking om uw bestaande instellingen aan te passen

• Scroll naar beneden tot u de sectie vindt Fooien.

• Als de "Fooi" optie nog niet is geactiveerd op uw terminal, klik dan
    op Schakel de fooioptie in op de terminal.

• Kies Fooiopties weergegeven op de terminal.

❗ Als u het delen van fooien wilt inschakelen, worden de fooien alleen
automatisch verdeeld tussen de werknemers volgens de volgende
methoden
1. Een gelijke verdeling tussen alle werknemers, of
2. Een proportionele verdeling gebaseerd op de waarde gegenereerd
door de service van elke werknemer.

• U kunt de gewenste methode selecteren in Standaard verdeling van fooien.

❗Let op dat bij het activeren van fooien op uw Salonkee-terminal, de fooien
alleen automatisch kunnen worden verdeeld en niet handmatig. (Voor
meer informatie over het verdelen van fooien, lees het artikel over
fooiverdeling)

• Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan door te klikken op
    Opslaan.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons
ondersteuningsteam via de Chat op Salonkee Pro of stuur ons een e-mail
naar support@salonkee.nl (Nederland), of support@salonkee.be (België).

Uw Salonkee team