Communicatie & Marketing
De automatische verjaardagsmails zijn op Salonkee geland! 🚀

Nieuwsbrieven en verjaardagswensen waren nog nooit zo gemakkelijk geweest om te versturen!

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben een geautomatiseerde verjaardagsmail uitgebracht die u kunt inschakelen en bewerken op uw Salonkee Pro-pagina.

Om deze functie te openen:

• Ga naar Campagnes

• Klik op Automatische Campagnes

• Schakel de functie in door te schakelen naar actief

• Klik dan op de drie kleine puntjes om te beginnen met bewerken

U hebt controle over elk aspect van de e-mail. Dit is wat u kunt veranderen en hoe:

• U kunt bepalen wanneer de e-mail wordt verzonden.

Bijvoorbeeld: Op de eigenlijke verjaardag, x aantal dagen voor de verjaardag etc.

• De taal waarin de e-mail wordt verzonden. U kunt ook meerdere versies van dezelfde e-mail instellen.

• Het onderwerp + antwoord op e-mail adres.

• De foto in de e-mail. U kunt kiezen uit de door ons aangeboden foto's of uw eigen foto uploaden.

• De tekstinhoud van de e-mail - dit omvat de kop en de e-mailtekst.

• U heeft de mogelijkheid om een button op te nemen die verbonden is naar uw Salonkee boekingspagina, evenals een rechtstreekse link naar uw sociale media.

Bovenaan de pagina kunt u op Kleuren klikken om de voorgedefinieerde kleuren te verwijderen en/of uw eigen kleuren toe te voegen.

Zodra u de inhoud en logistiek van de e-mail hebt bewerkt, ziet u rechts op het scherm een voorbeeld hiervan. Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan voordat u afsluit!

U kunt de statistieken van uw verjaardagsmails bekijken door op de drie puntjes te klikken en dan op Statistieken Bekijken.

Merk op dat deze functie enkel beschikbaar is in het "Business"-pakket. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en krijg 14 dagen de tijd om het te testen zonder enige extra verbintenis! 😀

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail via contact@salonkee.nl (Nederland) of contact@salonkee.be (België). De eenvoudigste manier om met ons contact op te nemen is via de chat die u lanceert: