Hoe kan ik reageren op beoordelingen van klanten op mijn Salonkee-pagina? Hoe kan ik mijn favoriete recensies markeren?
Hoe kan ik reageren op beoordelingen van klanten op mijn Salonkee-pagina? Hoe kan ik mijn favoriete recensies markeren?

Ontdek hoe u kunt reageren op beoordelingen van uw klanten, maar ook hoe u uw favoriete beoordelingen onder de aandacht kunt brengen.

Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het eerste deel van dit artikel beschrijft hoe u kunt reageren op beoordelingen van klanten en het tweede deel van dit artikel vertelt u hoe u uw favoriete beoordelingen kunt markeren.

Procedure - Reageren op beoordelingen van klanten

Om te reageren op beoordelingen van uw klanten, volgt u deze stappen:

• Ga naar “Mijn Salon”.

• Daarna aan de linkerkant klikt u op “Klantbeoordelingen”.

Op deze pagina vindt u alle beoordelingen van klanten die op uw Salonkee-pagina werden achtergelaten.

Om op een recensie te reageren, klikt u op de knop “Beantwoorden”, links van de gewenste beoordeling, en schrijft u uw antwoord. Om te voltooien, klikt u op “Bevestigen”.

Uw antwoord is nu zichtbaar op uw Salonkee-pagina, rechtstreeks onder de beoordeling in kwestie.

Opgelet:

• U kunt slechts één antwoord per beoordeling geven;

• De klant zal niet op zijn beurt terug kunnen antwoorden;

• Het volledig verwijderen van een recensie van uw pagina is en blijft onmogelijk.

Procedure - Uw favoriete beoordelingen markeren

Is er een beoordeling die uw waarden precies weerspiegelt en uw zaak in de verf zet zoals u dat wenst?

Zet deze beoordeling dan bovenaan de lijst!Om dit te doen, kan het niet eenvoudiger: Altijd via “Mijn Salon” en dan “Klantbeoordelingen”, vindt u een klein vlaggetje naast elke beoordeling achtergelaten door uw klanten.

Om een beoordeling vast te leggen, hoeft u enkel maar op dit vlaggetje te klikken en “Bevestigen”.

Deze beoordeling zal nu helemaal bovenaan de lijst staan van al uw beoordelingen op uw Salonkee-pagina!

Opgelet: U kunt maximaal 3 beoordelingen vastleggen. Zodra u een 4de probeert te selecteren, zal het systeem u vragen eerst één van hen uit de lijst te verwijderen alvorens verder te gaan. Denk dus goed na over uw keuzes.

Om de beoordeling uit de lijst te verwijderen, klikt u gewoon terug op het vlagje.