Uitleg van iconen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afhankelijk van uw Salonkee pakket kan er van alles aan de hand zijn op uw agenda interface. Om u te helpen in het beter begrijpen wat ieder icoontje betekent, hebben we hieronder een klein overzicht.

"Clocking in" : Door dit icoontje te selecteren kunnen uw werknemers in- en uitklokken voor en na het werken. Met hun persoonlijke 4-cijferige pincode kunnen ze de timer starten en stoppen. U kunt alle analyses overzichtelijk bekijken in het “Dashboard” onder “Medewerkers” en dan “Time Tracking”!

“Card on file” : Dit kaartsymbool betekent dat de klant die deze afspraak heeft geboekt, een betaalpas in zijn bestand heeft. Voor meer info over deze functie, klik hier.

Abonnement : Deze afspraak maakt deel uit van een abonnement. Om te zien hoeveel sessies de cliënt nog heeft, klikt u op de afspraak in de agenda.

Terugkerende afspraak : Deze afspraak is deel van een reeks terugkerende afspraken. Aan het nummer kunt u zien hoeveel afspraken de cliënt in totaal heeft en welke afspraak dit is. Bijvoorbeeld 4/10 betekent, de vierde afspraak van een reeks van tien.

Wachtlijst : Dit icoontje laat uw wachtlijst zien, welke klanten er op staan en wat ze graag zouden willen boeken wanneer er plaats vrij komt. U hebt de mogelijkheid om de wachtlijst te bekijken op specifieke dagen. Let op, wanneer u naar het week zicht van de agenda gaat, is dit niet mogelijk, de wachtlijst is alleen zichtbaar per (bepaalde) dag.

Betalingsbevestiging : Dit icoontje betekent dat deze afspraak (al) betaald is.