Hoe kan ik foto's of documenten rechtstreeks aan het klantenbestand toevoegen?
Hoe kan ik foto's of documenten rechtstreeks aan het klantenbestand toevoegen?

Voeg eenvoudig documenten (PDF, EXCEL, enz.) of foto's (voor en na bijvoorbeeld) rechtstreeks in de klanten fiche toe!

Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Procedure - Foto's/Documenten toevoegen in het klantenbestand

Om documenten/foto's rechtstreeks in een klantenbestand toe te voegen, heeft u twee keuzes:

• Ofwel rechtstreeks in de afspraak van uw agenda - Open de afspraak door te klikken op de "+" rechtsonder:

• Klik vervolgens op "Selecteer bestand", selecteer de foto/het document dat u wilt toevoegen aan het klantenbestand en klik op "Opladen".

• De tweede methode is via het openen van het klantenbestand, vervolgens vindt u in "Historie" dezelfde "+" op het niveau van elke afspraak datum. De procedure is dan dezelfde als hierboven uitgelegd:

Procedure - Bekijk foto's/documenten in klantenbestand

De foto's zijn dan rechtstreeks te vinden in het klantenbestand op het niveau "Historie" rechtsonder in de betreffende afspraak (of in "Volgende afspraak" als de afspraak in de toekomst is):

Klik op de foto/het document om deze te openen. U kunt dan alle documenten/foto's van deze afspraak doornemen.

Om te verwijderen klikt u gewoonweg op de kleine "X" in de rechterbovenhoek van de foto.

Hier ziet u de procedure in een video (via de afspraak):