Statistieken & Boekhouding
Hoe het maandelijks rapport creëren om naar de boekhouder te sturen met Salonkee?
Hoe het maandelijks rapport creëren om naar de boekhouder te sturen met Salonkee?
Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vereiste

Met Salonkee kan de boekhouder in een paar klikken automatisch een gedetailleerd rapport ontvangen.

Merk op dat de functionaliteiten rond onze digitale kassa en de boekhoudkundige rapporten enkel beschikbaar zijn met het "Plus" of "Business"-pakket. In geval van interesse en indien deze functionaliteiten niet actief zijn in uw profiel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 😀

Procedure

Om het rapport te genereren, moet u gewoon het volgende doen:

• Ga naar "Statistieken";

• Klik dan op "Maandelijks rapport" aan de linkerkant;

• Dit verslag bevat alle informatie om de boekhouding uit te voeren;

Het gaat hier wel degelijk over een maandelijks rapport, niet over een driemaandelijks of halfjaarlijks rapport. Om de maand te selecteren die u nodig heeft, klikt u rechtsboven op de maand. Indien de boekhouder een driemaandelijks verslag nodig heeft, volstaat het hem de 3 rapporten voor de 3 maanden in kwestie toe te sturen.

• Om te exporteren raden wij u aan om een PC te gebruiken in plaats van een tablet of smartphone;

• Klik op "Exporteren" in de rechterbovenhoek, het systeem geeft u de keuze tussen: exporteren in PDF, Excel of CSV. Wij raden u aan het te exporteren in PDF en in Excel-formaat om beide documenten naar uw boekhouder te sturen.

• De bestanden worden dan automatisch gedownload op uw PC. U zult naar de "download"-map moeten gaan in uw PC om deze te vinden en ze af te drukken of per e-mail te versturen, dit naar uw keuze.

Hieronder een video ter demonstratie:

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail op contact@salonkee.com. De eenvoudigste manier is om contact met ons op te nemen via de chat die u gemakkelijk zelf opent: