Hoe log je in op een nieuw apparaat?

Wisselt u van telefoon? Of wilt u Salonkee op uw nieuwe computer en/of tablet installeren?

Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wisselt u van telefoon? Of wilt u Salonkee gewoon op uw nieuwe computer en/of tablet installeren? Maar u herinnert zich niet meer hoe u ons login-portaal kunt bereiken? Volg dan deze instructies om u opnieuw aan te melden op uw account:

Procedure

1. Open uw browser. Typ in de zoekbalk: www.salonkee.be/keenect als u in België gevestigd bent en www.salonkee.nl/keenect als u in Nederland gevestigd bent.

2. Voer uw inloggegevens in die u hebt ontvangen tijdens de Salonkee training en log u dan in. Heel simpel !

Indien u vragen heeft of als u uw inloggegevens bent vergeten, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail via contact@salonkee.nl (Nederland) of contact@salonkee.be (België). De eenvoudigste manier om met ons contact op te nemen is via de chat die u lanceert: