Hoe kunt u uw producten in meerdere salons tegelijk veranderen.
Hoe kunt u uw producten in meerdere salons tegelijk veranderen.

Beheer uw salons efficiënter met Salonkee

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien u meerdere salons in dezelfde keten runt, kan het zijn dat u een product in meerdere salons tegelijk moet aanpassen. Met onze nieuwe functie kunt u dit proces vereenvoudigen - volg de gids!

In uw Salonkee-account :

• Klik op het icoontje rechtsboven, daarna op de blauwe balk

• Op de geopende pagina klikt u op 'Producten' en kiest u uit de lijst van producten het product dat u wenst te wijzigen.

• Selecteer vervolgens de salon(s) waar u een wijziging wilt aanbrengen

• Breng dan de nodige wijzigingen aan

• Klik ten slotte op 'Doorgaan'

Let op: u kunt dezelfde wijzigingen ook in meerdere salons tegelijk aanbrengen. Selecteer gewoon de salons die u wilt wijzigen, voer de wijzigingen in de donkergrijze balk boven de dienstenlijst in en klik vervolgens op "toepassen op de X geselecteerde salons".

Nadat u op doorgaan hebt geklikt, verschijnt de onderstaande pagina. Indien u de wijzigingen wilt opslaan, klikt u op opslaan.

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail via contact@salonkee.nl (Nederland) of contact@salonkee.be (België). De eenvoudigste manier om met ons contact op te nemen is via de chat die u lanceert: