Hoe installeer ik de Salonkee-applicatie op mijn telefoon?

Wilt u de Salonkee applicatie toevoegen aan uw mobiele telefoon? Makkelijker kan het niet!

Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wilt u de Salonkee applicatie toevoegen aan uw mobiele telefoon? Makkelijker kan het niet! Volg gewoon de instructies en elke stap hieronder:

U beschikt over een Apple apparaat (iPhone of iPad met iOS):

1. Neem uw apparaat en open uw 'Chrome'-browser. Typ in de zoekbalk: www.salonkee.nl/keenect / www.salonkee.be/keenect ;

2. Log in op uw account. Voer uw identificatiegegevens in (e-mailadres en wachtwoord) en klik vervolgens op 'Login';

3. Klik op het tabblad dat hieronder wordt getoond. De betreffende knop toont een pijl in een vierkant;

4. Klik op de knop 'Op het beginscherm'. Hierdoor kunt u uw toegang krijgen zonder dat u de browser opnieuw hoeft te openen;

5. Klik op 'Toevoegen'. Gefeliciteerd, uw Salonkee applicatie staat nu op uw homepage!

U beschikt over een Android apparaat:

1. Neem uw apparaat en open uw 'Google Chrome'-browser (zie onderstaand pictogram). Typ in de zoekbalk: www.salonkee.nl/keenect / www.salonkee.be/keenect ;

2. Log in op uw account. Voer uw identificatiegegevens in (e-mailadres en wachtwoord) en klik vervolgens op 'Login';

3. Klik op het tabblad dat drie verticaal uitgelijnde punten toont, zoals weergegeven op het model;

4. Klik op het tabblad 'Toevoegen aan beginscherm'. Hierdoor kunt u uw toegang krijgen zonder dat u de browser opnieuw hoeft te openen;

5. Klik op 'Toevoegen'. Gefeliciteerd, uw Salonkee applicatie staat nu op uw homepage!

Voor Android moet u de applicatie "Google Chrome" openen en niet "Google" of enige andere applicatie.

Hier ziet u het icoon van Google Chrome: