Hoe integreert u uw Shopify-winkel met uw Salonkee-account?

Meer efficiëntie in uw dagelijkse handelingen met de Shopify-integratie

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Ga naar https://www.shopify.com/partners en klik op Aanmelden

2. Voer uw login in en kies uw partner

3. Klik in uw zijbalk op Winkels en kies dan de winkel die u wenst aan te melden

4. Klik in uw zijbalk op Instellingen

5. Klik in de zijbalk van de nieuwe weergave op Apps en verkoopkanalen

6. Klik op Apps ontwikkelen

7. Klik op de groene knop Aangepaste app-ontwikkeling toestaan

8. Klik op Aangepaste app-ontwikkeling toestaan

9. Klik op Een app maken

10. Geef het een naam en klik dan op de groene knop die App maken zegt

11. Klik op Admin API scopes configureren

12. Vink alle selectievakjes voor toestemming aan

13. Selecteer de gebeurtenisversie 2023-01 en klik dan op de groene knop die Save (Opslaan) zegt

14. Ga terug naar het tabblad Overzicht en klik op App installeren

15. Klik op de groene knop die Install (Installeren) toont

16. Kopieer de admin api access token, key en secret key en bewaar ze op een veilige plek. U heeft deze nodig om uw winkel te registreren in Keenect

17. Kopieer uw winkel URL en bewaar deze ergens veilig. Deze heeft u nodig om uw winkel in Keenect te registreren.

18. Ga naar de Shop-sectie in het productmenu van uw account, vul al uw gegevens in op het Shopify-formulier en klik vervolgens op Verbinden

19. Eenmaal klaar voor productie kunt u klikken op Kies distributie

En dat is het! Uw Spotify-shop is nu geïntegreerd met uw Salonkee-account. Indien u vragen heeft over de winkelintegraties, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons Customer Success Team, we zijn er om u te ondersteunen!