Ondersteuning Facturatie
Waar mijn facturen terugvinden (Salonkee maandelijkse betalingen)?
Waar mijn facturen terugvinden (Salonkee maandelijkse betalingen)?
Gaetan Bertrand avatar
Geschreven door Gaetan Bertrand
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat als we ons facturatie systeem eenvoudiger zouden maken? Vandaag ontvangt u bij Salonkee uw facturen per e-mail, maar u kunt nu al uw facturen terugvinden op uw account.

Ga naar het Salonkee login portaal en voer uw inloggegevens in.

1. Ga naar het Salonkee login portaal en voer uw inloggegevens in.

2. Op uw homepage die de agenda weergeeft, vindt u rechtsboven een ronde knop met een foto van uw salon. Klik er op.

3. Er verschijnt een uitklapmenu. Klik dan op "Mijn abonnement" om toegang te krijgen tot al uw facturen.

4. U kunt nu al uw facturen bekijken en downloaden. Ons systeem toont u zowel de betaalde als de onbetaalde bedragen. De status hiervan wordt automatisch bijgewerkt.

YouTube-video met uitleg:

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw consultant of stuur ons een e-mail op contact@salonkee.com. De eenvoudigste manier is om contact met ons op te nemen via de chat die je gemakkelijk opent: